Byg & anlæg

Entreprenør i Kjellerup nær Silkeborg og Viborg

Professionel entreprenør til byg og anlæg

Har du brug for en entreprenør, der kan stå for opgaverne i forbindelse med dit bygge- og anlægsprojekt? Vi klarer både de mindre tilbygninger til almindelige parcelhuse, bygning af carporte/skure samt jord- og betonarbejde i forbindelse med totalentrepriser ved erhvervsbyggeri. Vi tager os også af kloakarbejdet, hvortil vi samarbejder med en autoriseret kloakmester. Du skal altså ikke bekymre dig om noget som helst, når du indgår et samarbejde med os. Vi har base i Kjellerup og kører bl.a. i Silkeborg og Viborg.

Tæt samarbejde

Vi gør altid en ekstra indsats for at opfylde de ønsker, som du har til projektet. Vi går i tæt dialog med dig, så vi kan levere et ordentligt og omhyggeligt stykke arbejde, som lever op til dine forventninger og ikke skal laves om. Kvalitet og god service er vores kerneværdier.

Kontakt os i dag

Kort sagt kan vi stå for det meste. Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak, hvis du søger en dygtig entreprenør. Vi fortæller meget gerne, hvordan vi kan hjælpe med netop dit projekt. Kontakt os ved at ringe på telefon 23 31 13 91 eller skriv en mail til have-parkentreprenoren@live.dk.