Anlæg af græsplæne

Anlæg af græsplæne i Viborg & Silkeborg

Få hjælp til anlæg af græsplæne

Ønsker du hjælp til anlæg af græsplæne i Silkeborg, Viborg og omegn? Så kontakt os. Der findes flere muligheder, når det kommer til etablering af en ny græsplæne. Løsningen afhænger bl.a. af, hvor hurtigt plænen skal være færdig og klar til brug. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du regne med et flot resultat.

Vi klarer det hele

Hos Have & Parkentreprenøren tilbyder vi både såning af græs og lægning af rullegræs – alt efter dine ønsker. Vi tager os naturligvis af alt det indledende jordarbejde og sørger for at følge opgaven helt til dørs. Vi har de rette maskiner og anvender de bedste teknikker. Tilfredse kunder er vores omdrejningspunkt, så vi gør alt, hvad vi kan for at levere den bedste service og de bedste resultater, når vi står for anlægningen af din græsplæne.

Kontakt os og hør nærmere

Skal vi hjælpe dig med anlægningen af din græsplæne, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 23 31 13 91 eller skrive en mail på have-parkentreprenoren@live.dk. Vi besvarer med glæde din henvendelse og ser frem til et potentielt samarbejde.