Anlægsgartner – Viborg

Anlægsgartner i Viborg

Anlægsgartner for både private og erhverv

Søger du en dygtig og erfaren anlægsgartner i Viborg eller omegn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder alt inden for etablering af nye haveanlæg samt omlægning af eksisterende haver for både private og erhverv.

Ny have

Skal du have anlagt en ny have, kan vi bl.a. tilbyde såning af græs, plantning af bede og hække, brolægning og diverse opgaver omkring huset. Vi følger din haveplan til punkt og prikke. Uanset om det drejer sig om en flot og imponerende prydhave eller en have til børnene med plads til leg, kan vi opfylde dine ønsker.

Renovering af have

Vi renoverer også eksisterende haver med stor faglighed og i højeste kvalitet. Vi kan genskabe haven, som dengang så ud, eller fornye, den så den bliver mere moderne. Det er helt op til dig. Vi har mange års erfaring, og vi sørger for at levere et veludført stykke arbejde – hver gang.

Lad din anlægsgartner opfylde dine haveønsker

Lad en professionel anlægsgartner hjælpe dig i mål med din drømmehave. Kontakt os på telefon 23 31 13 91 eller mail have-parkentreprenoren@live.dk. Så tager vi en helt uforpligtende snak omkring dit projekt.