Haveanlæg

Haveanlæg – Midtjylland

Få hjælp til din anlægsopgave hos Have & Parkentreprenøren. Hvis du skal have anlagt ny have eller renoveret den eksisterende, kan Have & Parkentreprenøren løse opgaven for dig. Jeg udfører haveanlæg med stor faglighed og kvalitetshåndværk for kunder i Midtjylland og klarer såvel græsetablering som beplantning. Uanset om du ønsker dig en brugshave eller prydhave, kan jeg hjælpe dig med at realisere dit haveprojekt, så du får netop den have, du går og drømmer om. Du er meget velkommen til at kontakte mig på 23 31 13 91 til en uforpligtende snak om dine idéer og ønsker til dit kommende haveprojekt.

Læs også Haveentreprenør og Grøn erhvervsservice

Mere om have & parkentreprenøren

Have & Parkentreprenøren tilbyder en grøn erhvervsservice for virksomheder, der ønsker en fleksibel pasnings- og vedligeholdelsesaftale for grønne udendørsarealer.

Haveentreprenør Michael Christensen udfører alt i haveanlæg og renovering af haver for private og erhvervskunder i Midtjylland. Have & Parkentreprenøren har desuden speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Se også Referencer