Anlæg af ny græsplæne i Viborg og Silkeborg

Have & Parkentreprenøren er din lokale anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver i Viborg og Silkeborg. Har du derfor behov for en anlægsgartner i omegnen, er du velkommen til at henvende dig. 

Anlæg af ny græsplæne i Viborg, Silkeborg og omegn

Her på siden kan du læse mere om anlægsgartner Have & Parkentreprenørens opgaver inden for anlæg af græsplæne. Vi kører i Viborg, Silkeborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder. 

Ønsker du hjælp til anlæg af ny græsplæne i Silkeborg, Viborg og omegn? Så kontakt os. Der findes flere muligheder, når det kommer til etablering af en ny græsplæne. Løsningen afhænger bl.a. af, hvor hurtigt plænen skal være færdig og klar til brug. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du regne med et flot resultat.

Hos Have & Parkentreprenøren tilbyder vi både såning af græs og lægning af rullegræs – alt efter dine ønsker. Vi tager os naturligvis af alt det indledende jordarbejde og sørger for at følge opgaven helt til dørs. Vi har de rette maskiner og anvender de bedste teknikker. Tilfredse kunder er vores omdrejningspunkt, så vi gør alt, hvad vi kan for at levere den bedste service og de bedste resultater, når vi står for anlægningen af din græsplæne.

Skal vi hjælpe dig med anlægningen af din græsplæne, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 23 31 13 91 eller skrive en mail på have-parkentreprenoren@live.dk. Vi besvarer med glæde din henvendelse og ser frem til et potentielt samarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på anlæg af ny græsplane

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.