Haveanlæg i Silkeborg, Viborg og hele Midtjylland

Have & Parkentreprenøren er din lokale anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver i Viborg og Silkeborg. Har du derfor behov for en anlægsgartner i omegnen, er du velkommen til at henvende dig.

Haveanlæg i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland

Her på siden kan du læse mere om anlægsgartner Have & Parkentreprenørens opgaver inden for haveanlæg. Vi kører i Viborg, Silkeborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder.   

Få hjælp til din anlægsopgave hos Have & Parkentreprenøren. Hvis du skal have anlagt ny have eller renoveret den eksisterende, kan Have & Parkentreprenøren løse opgaven for dig. Jeg udfører haveanlæg med stor faglighed og kvalitetshåndværk for kunder i Midtjylland og klarer såvel græsetablering som beplantning. Uanset om du ønsker dig en brugshave eller prydhave, kan jeg hjælpe dig med at realisere dit haveprojekt, så du får netop den have, du går og drømmer om. Du er meget velkommen til at kontakte mig på 23 31 13 91 til en uforpligtende snak om dine idéer og ønsker til dit kommende haveprojekt.

Læs også Haveentreprenør og Grøn erhvervsservice

Mere om have & parkentreprenøren
Have & Parkentreprenøren tilbyder en grøn erhvervsservice for virksomheder, der ønsker en fleksibel pasnings- og vedligeholdelsesaftale for grønne udendørsarealer.

Haveentreprenør Michael Christensen udfører alt i haveanlæg og renovering af haver for private og erhvervskunder i Midtjylland. Have & Parkentreprenøren har desuden speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Se også Referencer

Få et uforpligtende tilbud på haveanlæg

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.