Anlægsgartner i Silkeborg

Have & Parkentreprenøren er din lokale anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver i Silkeborg. Har du derfor behov for en anlægsgartner i Silkeborg eller omegn, er du velkommen til at henvende dig.

Anlægsgartner i Silkeborg udfører b.la.

Her på siden kan du læse mere om anlægsgartner Have & Parkentreprenørens opgaver. Vi kører i Silkeborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder.

Skal du have anlagt en ny have eller omlagt den eksisterende nær Silkeborg, kan du trygt kontakte Have & Parkentreprenøren. Når du indgår et samarbejde med os, er du sikker på, at du får en dygtig og erfaren anlægsgartner til at varetage dit haveprojekt.

Vi tilbyder alt inden for opbygning og klargøring af nye haveanlæg for både private og erhverv. Opgaverne inkluderer bl.a.:

  • Såning af græs
  • Plantning af hække
  • Platning af bede

Vi arbejder ud fra din haveplan og følger den nøje, så du får lige præcis dét, du ønsker. Er du i gang med et nybyggeri, kan vi sørge for alt omkring huset, når det er færdigt.

Drejer det sig om en eksisterende have, kan vi tilbyde at give haven en flot makeover. Det kan være for enten at hente den gamle plan tilbage igen eller ændre på haven, så du får noget, der lever op til nutiden.

Vil du høre om mulighederne og vores priser, så kontakt os på telefon 23 31 13 91 eller mail have-parkentreprenoren@live.dk. Vi tager meget gerne en helt uforpligtende snak med dig om dit ønskede haveanlæg.

Få et tilbud af din anlægsgartner i Silkeborg

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.