Anlægsgartner i Viborg

Have & Parkentreprenøren er din lokale anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver i Viborg. Har du derfor behov for en anlægsgartner i Viborg eller omegn, er du velkommen til at henvende dig 

Anlægsgartner i Viborg udfører b.la.

Her på siden kan du læse mere om anlægsgartner Have & Parkentreprenørens opgaver. Vi kører i Viborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder. 

Søger du en dygtig og erfaren anlægsgartner i Viborg eller omegn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder alt inden for etablering af nye haveanlæg samt omlægning af eksisterende haver for både private og erhverv.

Skal du have anlagt en ny have, kan vi bl.a. tilbyde såning af græs, plantning af bede og hække, brolægning og diverse opgaver omkring huset. Vi følger din haveplan til punkt og prikke. Uanset om det drejer sig om en flot og imponerende prydhave eller en have til børnene med plads til leg, kan vi opfylde dine ønsker.

Vi renoverer også eksisterende haver med stor faglighed og i højeste kvalitet. Vi kan genskabe haven, som den engang så ud, eller fornye den, så den bliver mere moderne. Det er helt op til dig. Vi har mange års erfaring, og vi sørger for at levere et veludført stykke arbejde – hver gang.

Lad en professionel anlægsgartner hjælpe dig i mål med din drømmehave. Kontakt os på telefon 23 31 13 91 eller mail have-parkentreprenoren@live.dk. Så tager vi en helt uforpligtende snak omkring dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.