Anlægsgartner med erhvervsservice i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland

Have & Parkentreprenøren er din lokale anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver i inden for erhvervsservice. Har du derfor behov for en anlægsgartner i omegnen, er du velkommen til at henvende dig. 

Læs mere om anlægsgartner med erhvervsservice i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland

Her på siden kan du læse mere om anlægsgartner Have & Parkentreprenørens opgaver inden for erhvervsservice. Vi kører i Viborg, Silkeborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder. 

Anlæg, pleje og vedligeholdelse af grønne arealer udføres. Hvis virksomheden har brug for pasning og vedligeholdelse af de omgivende grønne områder, kan Have & Parkentreprenøren være behjælpelig. Haveentreprenør Michael Christensen tilbyder en grøn erhvervsservice med professionelt håndelag og fleksible aftalevilkår i fokus. Jeg udfører desuden etablering og omlægning af græsarealer for private og erhvervskunder i Midtjylland, og jeg påtager mig gerne særlige opgaver, når kunderne ønsker det. Ring til mig på 23 31 13 91 og hør mere om din virksomheds muligheder for en fast serviceaftale.

Læs også Haveentreprenør og Haveanlæg

Mere om have & parkentreprenøren
Have & Parkentreprenøren tilbyder en grøn erhvervsservice for virksomheder, der ønsker en fleksibel pasnings- og vedligeholdelsesaftale for grønne udendørsarealer.

Haveentreprenør Michael Christensen udfører alt i haveanlæg og renovering af haver for private og erhvervskunder i Midtjylland. Have & Parkentreprenøren har desuden speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Se også Referencer

Få et tilbud på anlægsgartner erhvervsservice

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine  ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.