Specialopgaver i jordvarme i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland

Have & Parkentreprenøren er din lokale anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af specialopgaver inden for jordvarme i Silkeborg og Viborg. Har du derfor behov for en anlægsgartner i Silkeborg eller omegn, er du velkommen til at henvende dig. 

Etablering af jordvarmeanlæg i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland

Her på siden kan du læse mere om entreprenør og anlægsgartner Have & Parkentreprenørens opgaver inden for etablering af jordvarme i Silkeborg og Viborg. Vi kører i Silkeborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder. 

Miljøvenlig varmekilde
Vælg en miljøvenlig og CO2 neutral varmekilde. Have & Parkentreprenøren tilbyder etablering af jordvarmeanlæg i Midtjylland og råder over specialmaskineri, som udfører gravearbejdet på en skånsom måde i stedet for at ødelægge hele haven. Jordvarme passer ind de fleste steder og forsyner dig med miljøvenlig varme, som efter den indledende investering kan hjælpe dig med at spare på varmeregningen.

Have & Parkentreprenøren står altid klar med grundig rådgivning og giver gerne et seriøst tilbud på netop dit projekt. Ring til haveentreprenør Michael Christensen på 23 31 13 91 og hør nærmere.

Mere om have & parkentreprenøren
Have & Parkentreprenøren har speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer kunder i Midtjylland en stabil og miljøvenlig varmekilde. Firmaet udfører alt i haveanlæg som græsetablering og beplantning samt opbygning af haver. Haveentreprenør Michael Christensen tilbyder også en grøn erhvervsservice for virksomheder, der ønsker en fleksibel pasnings- og vedligeholdelsesaftale for grønne udendørsarealer.

Få et tilbud på jordvarmeanlæg i Silkeborg og Viborg samt hele Midtjylland

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.