Specialopgaver

Etablering af jordvarmeanlæg

Miljøvenlig varmekilde

Vælg en miljøvenlig og CO2 neutral varmekilde. Have & Parkentreprenøren tilbyder etablering af jordvarmeanlæg i Midtjylland og råder over specialmaskineri, som udfører gravearbejdet på en skånsom måde i stedet for at ødelægge hele haven. Jordvarme passer ind de fleste steder og forsyner dig med miljøvenlig varme, som efter den indledende investering kan hjælpe dig med at spare på varmeregningen.

Have & Parkentreprenøren står altid klar med grundig rådgivning og giver gerne et seriøst tilbud på netop dit projekt. Ring til haveentreprenør Michael Christensen på 23 31 13 91 og hør nærmere.

Mere om have & parkentreprenøren

Have & Parkentreprenøren har speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer kunder i Midtjylland en stabil og miljøvenlig varmekilde. Firmaet udfører alt i haveanlæg som græsetablering og beplantning samt opbygning af haver. Haveentreprenør Michael Christensen tilbyder også en grøn erhvervsservice for virksomheder, der ønsker en fleksibel pasnings- og vedligeholdelsesaftale for grønne udendørsarealer.