Entreprenør tilbyder byg og anlæg i Silkeborg og Viborg

Have & Parkentreprenøren er din lokale entreprenør, som tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver i Viborg og Silkeborg. Har du derfor behov for en entreprenør i omegnen, er du velkommen til at henvende dig. 

Entreprenør tilbyder byg og anlæg i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland

Her på siden kan du læse mere om Have & Parkentreprenørens opgaver inden for byg og anlæg. Vi kører i Viborg, Silkeborg og resten Midtjylland, så du kan trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder. 

Professionel entreprenør til byg og anlæg
Har du brug for en entreprenør, der kan stå for opgaverne i forbindelse med dit bygge- og anlægsprojekt? Vi klarer både de mindre tilbygninger til almindelige parcelhuse, bygning af carporte/skure samt jord- og betonarbejde i forbindelse med totalentrepriser ved erhvervsbyggeri. Vi tager os også af kloakarbejdet, hvortil vi samarbejder med en autoriseret kloakmester. Du skal altså ikke bekymre dig om noget som helst, når du indgår et samarbejde med os. Vi har base i Kjellerup og kører bl.a. i Silkeborg og Viborg.

Tæt samarbejde
Vi gør altid en ekstra indsats for at opfylde de ønsker, som du har til projektet. Vi går i tæt dialog med dig, så vi kan levere et ordentligt og omhyggeligt stykke arbejde, som lever op til dine forventninger og ikke skal laves om. Kvalitet og god service er vores kerneværdier.

Kontakt os i dag
Kort sagt kan vi stå for det meste. Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak, hvis du søger en dygtig entreprenør. Vi fortæller meget gerne, hvordan vi kan hjælpe med netop dit projekt. Kontakt os ved at ringe på telefon 23 31 13 91 eller skriv en mail til have-parkentreprenoren@live.dk.

Få et tilbud af på din entreprenør opgave i Silkeborg og Viborg

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.