Om Have & Parkentreprenøren ApS

Have & Parkentreprenøren er din anlægsgartner, som tilbyder en bred vifte af opgaver inden for haveservice og anlægsarbejde i Midtjylland. Læs meget mere om vores arbejdsopgaver her på siden. 

Entreprenør og anlægsgartner i Midtjylland

Have & Parkentreprenøren er dit professionelle firma, der udfører en bred vifte af opgaver inden for både byg, anlæg og erhvervsservice samt nyanlæg af haver og vedligeholdelse af grønne arealer. Vi klarer alle grønne opgaver fra små detaljer til større kompliceret entreprenørarbejde for private og erhvervskunder i Midtjylland.

Have & Parkentreprenøren påtager sig enkeltopgaver inden for belægninger samt etablering af beplantning og græs og tilbyder også faste aftaler på pasning og vedligeholdelse af private haver eller virksomhedens grønne områder. Mulighederne er mange hos Have & Parkentreprenøren. 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig. 

Mere om vores arbejdsopgaver

Hos Have & Parkentreprenøren løses en masse opgaver med fokus på kvalitet og nøjagtig udførelse. Vi løser stort og småt samt simpelt og kompliceret for både erhverv og private i primært Silkeborg og Viborg samt Midtjylland. 

Har du brug for en entreprenør, der kan stå for opgaverne i forbindelse med dit bygge- og anlægsprojekt? Vi klarer både de mindre tilbygninger til almindelige parcelhuse, bygning af carporte/skure samt jord- og betonarbejde i forbindelse med totalentrepriser ved erhvervsbyggeri.

Vi tager os også af kloakarbejdet, hvortil vi samarbejder med en autoriseret kloakmester. Du skal altså ikke bekymre dig om noget som helst, når du indgår et samarbejde med os. Vi har base i Kjellerup og kører bl.a. i Silkeborg og Viborg.

Vi gør altid en ekstra indsats for at opfylde de ønsker, som du har til projektet. Vi går i tæt dialog med dig, så vi kan levere et ordentligt og omhyggeligt stykke arbejde, som lever op til dine forventninger og ikke skal laves om. Kvalitet og god service er vores kerneværdier.

Kort sagt kan vi stå for det meste. Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak, hvis du søger en dygtig entreprenør. Vi fortæller meget gerne, hvordan vi kan hjælpe med netop dit projekt. Benyt dig af vores kontaktoplysninger på kontaktsiden. Vi ser meget frem til at høre, hvordan vi kan tilbyde at hjælpe dig.    

Referencer

Her på siden kan se et udpluk af Have & Parkentreprenørens referencer. Du er velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål til billederne eller arbejdsopgaverne.