Dæksler integreret i belægningen

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Dæksler integreret i belægningen

Kunden havde som krav at alle dæksler skulle være integreret i belægningen
De muligheder der findes på markedet, er enten lavet i galvaniseret eller aluminium, jeg blev enig med kunden at hvis jeg kunne lave dem i rustfri skulle vi prøve den løsning.

Jeg har i samarbejde med en god bekendt “Smedemester” fået udviklet dette program i rustfri.

Kunden er meget tilfreds og jeg synes selv det har været pængene værd at lave sine egne dæksler. Derfor vil jeg fremover kunne tilbyde denne løsning til mine kunder og andre der må have behovet.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.