Et lille Efterårsprojekt

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Et lille Efterårsprojekt

Man kan næsten ikke tro det. Men et lille Efterårsprojekt.
Den oprindelige del af haven var tænkt som en krydder / blomster have med lille skur i. Med årene var lysten så småt sluppet op og tiden var til noget andet, så derfor en Makeover.

Væk med de mange højbede, væk med granitskærverne og den underlæggende gennemgroet fiberdug. Udjævning af terrænet så det ikke var så stejlt hvilket betød at der skulle findes en løsning for det lille haveskur.

Enden på skuret blev at i stedet for at ligge på belægning i jordhøje blev der støbt nogle solide punktfundamenter, derpå monteret noget solidt tømmer. Tømmeret blev udlagt så der efterfølgende kunne laves en form for gangbro/lille sidde terrasse rundt om skuret. Derefter udlægning af rullegræs og på adgangsvejen til haven blev den eksisterende belægning ført vidre.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.