Fra neutral landhave til en lille park

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Fra neutral landhave til en lille park

– Kunden ønskede sig bede med farver det meste af året.

Vi havde dog en stor udfordring: De mange rådyr i området synes, at blomsterknopper og friske skud på planter og træer er de rene lækkerier.

Derfor indbyggede jeg et dyrehegn, som på sigt vil gå i et med beplantningen, så det slet ikke bemærkes, samt to indgange med dyreriste.

Beplantningen består af et stort rhododendron-bed med 15 forskellige slags og i alt 100 planter samt et læhegn med forskellige planter.

I blomsterbedene har jeg plantet georginer, hortensia og forskellige sommerblomster. Ved huset blev opsat hegn og låger i smedejern.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.