Have ved nybygget hus

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Have ved nybygget hus

At starte en ny have op er mange ting. Denne grund var meget kuperet, hvilket gav lidt arbejdsmæssige udfordringer. Derfor have vi en entreprenør til at afrette terrænet. Men sommeren 2018 var som bekendt helt ekstremt varm. Det var ikke hensigtsmæssigt at påbegynde arbejdet i 30 graders varme, så vi måtte være tålmodige og endte med at skubbe arbejdet til efteråret.

Langs græsplænen plantede vi bunddække i form af cotoneaster samt 3 japanske søjlekirsebær. Som kantafgrænsning til den nye plæne i rullegræs blev der nedstøbt en kant i cortenstål. I indkørslens modsatte side plantede vi en ny laurbærhæk for at afskærme ind til naboen. Som løsning til højbede fremstillede vi to kummer på eget værksted – også i cortenstål.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.