Kan du hjælpe mig færdig

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Kan du hjælpe mig færdig

Blev kontaktet af en selvbygger der var gået lidt kold i projektet, han var selv startet på at lave sokkel til et nyt skur/garage projekt men måtte erkende at det ikke er bare. At leje håndværker og arbejde fuld tid samtidig overvælder mange.

Problemet var at undergrunden ikke var undersøgt ortenligt og man var sluppet lidt nemt om ved nogle forhindringer.
Resultat. Forfra. Jeg startede med at fjerne alt, nyt som gammelt, for at finde bæredygtig bund blev der kørt mere en 200m3 bort.
At grave så dybt i tæt bebyggelse betyder at der er risiko, derfor blev der ikke satset, inden udgravningen for alvor startede, der blev spulet jernbjælker ned i 4m dybde under bunden af udgravningen og lagt jernplader bag ved så ikke naboens hus ville skride.

Kunden havde egentlig drømt om en kælder men det var for stor en opgave til at han selv kunne overskue det, nu var huldet der så hvorfor ikke,
Giver man mig en udfordring skal man være klar over at det nok også bliver lavet.

I samråd med konsulent fra JACKON og kunden valgte vi at gå med flamingoløsningen, det er et super nemt produkt at arbejde med, ingen tunge løft og nemt ar bygge i.

Projektet som startede med lidt håbløshed blev til det der egentlig bare var en drøm, kunden overtog herfra og byggede både skur og carport oven på, kælderen er nu hjemme biograf.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.