Kan du lave en have til os

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Kan du lave en have til os

Nybygget hus hvor haven skulle laves helt færdig.
I god dialog med kunden blev vi enig om hvad resultatet skulle ende med, der skulle være belægning omkring huset, de ville gerne have nogle højbede til at afskærme terrassen og så en græsplæne.
Højbedene fik jeg selv produceret i samarbejde med god kollega (2M svejseteknik) kunden brugte gode kræfter i at finde planterne og lave en god planteplan, belægningen blev lagt og med en lille detalje for at bryde indkørslen.
Løsning til skraldespandene kom til mig under projektet, synes selv det blev godt, græsset blev lagt og vuptig haven var lavet. Projekt godkent.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.