Ny båd- og badebro i Silkeborg Langsø

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Ny båd- og badebro i Silkeborg Langsø

En rigtig god opgave
Blev kontaktet af kunden der spurgte om jeg havde mod på at lave en ny båd og badebro i Silkeborg Langsø. En sådan opgave siger jeg ikke nej til.

Den gamle bro var efterhånden gennemrådden og blev oversvømmet hver efterår, så den nye skulle højre op. Næste krav var så at den ikke måtte laves i trykimprægneret træ og der skulle laves en bænk af samme træ ude på broen.

Jeg tegnede selv konstruktionen og forslog at den kunne laves i egetræ, kunden var glad for midt forslag og godkendte projektet. Da broen med bænk, (lavet på eget værksted) var færdig, var kunden så tilfreds at jeg fik ordre på at lave et bord til bænken og en badestige. Den opgave løste jeg også.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.