(38) Ny og ordentlig indkørsel

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

(38) Ny og ordentlig indkørsel

Ved huset i skovkanten kunne kunden godt tænke sig en ny og ordentlig indkørsel i stedet for bare at holde på noget græs
Materialevalget er vægtet på naturen, det betyder at belægning, kanter og trappetrin er granit sten, derudover er der anvendt knust granit til parkeringsarealet.

Kunden havde ønske om diskret oplysning så man kunne finde op til huset, men samtidig skulle man stadig have fornærmelsen af at bo i skovkanten.

Jeg valgte at fræse led lysskinner op i bunden af trappetrinene hvilket fik en ganske udmærket virkning, kunden var glad og tilfreds.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.