Tilbygning til eksisterende udhus

Hos Have & Park Entreprenøren er vi behjælpelige med at anlægge og vedligeholde haver samt parker året rundt for både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Desuden har vi også speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Tilbygning til eksisterende udhus

Kunden ville gerne have en tilbygning til hans eksisterende udhus da pladsen var blevet for trang
Så måtte Have og parkentreprenøren i gang i gen, i nu en gang fik jeg en bygge opgave. Bygningen skulle også her ligne den eksisterende, men med egen indgang til en lille traktor mm. Her tegnede jeg også selv bygningen og fik kundens godkendelse.

Bygningen blev på 50m2. den er forbedret med gulvvarme og isoleret med 150mm i både vægge og tag. Den opløftede del af taget hvor porten er monteret var lidt af et sats da der næsten ikke var mulighed for fald på taget, derfor blev der ikke taget nogen chance, der skulle ikke kunne komme slagvand ind.

På loftet blev der opsat troltex, Porten blev monteret af lokalt port firma som også måtte designe lidt selv for ikke at ødelægge loftshøjden.

Opgaven blev løst og kunden var meget tilfreds, har fik en rigtig fin tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Have & Parkentreprenøren er vi klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, og finder den bedste løsning for dig.